Esély egy jobb életre

2014. augusztus 18. 23:22 - Attisch

Rólunk

Manuela Egyesület

 

A fenti név egy alakuló egyesület neve. Pár éve még mindketten párommal a rászoruló kategóriába tartoztunk. Én az alkohol problémáimmal és a hajléktalanságommal nem tudtam mit kezdeni, neki pedig a bántalmazott gyermekkorát kellett feldolgoznia. 

Mára mindketten áttértünk a segítségnyújtó oldalra. A Baptista Teológia hallgatóiként Szociális Lelki-gondozást tanulunk a hatékonyabb munkavégzésünk érdekében. Eltökéltek vagyunk, hogy minden hozzánk forduló, szociálisan rászoruló embernek a megfelelő segítséget tudjuk nyújtani. 

Azt látjuk, hogy a Magyar ellátórendszerben hiányosságok vannak. Például az információk áramlása meglehetősen lassú. Sokszor a segítség kérő nem a megfelelő helyre van irányítva. Az ellátóhelyek telítettsége folytán, sokan nem jutnak megfelelő időben (ez azt jelenti, hogy akkor amikor szüksége van a segítségre, tehát azonnal) segítséghez.

A szenvedélybetegeknél ugyanis sokszor az életüket menthetjük meg az azonnali ellátással.

Mi a kiutat a problémáinkból Jézusban találtuk meg, sokszor a segítő szervezetek hathatós akadályozása ellenére. Természetesen nem akarunk senkit "vallásba" kényszeríteni, de célunk, hogy Isten segítségével egy új életcélhoz juttassuk az elesett honfitársainkat. Ha a mi időnkben létezett volna egy hasonló profilú honlap és vagy szervezet, akkor meggyőződésem, hogy a mi utunk is rövidebb lehetett volna.

 

Támogatásokat kérünk és elfogadunk.

Paypalon a manuelshop@gmail.com címre vagy egyeztetés után egyéb vonalon is.

06704323900

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holsegitenek.blog.hu/api/trackback/id/tr356615807
Esély egy jobb életre
süti beállítások módosítása